سی و یکم خرداد ۱۳۴۴، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش امیرهوشنگ، راننده بود و مادرش،طاهره نام داشت. تا پایان متوسطه در رشته علوم تجربی درس خواند و دیپلم گرفت. از سوی سپاه پاسداران در جبهه حضور یافت. یکم بهمن ۱۳۶۶، در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت گلوله شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
از جمله سمت هایی که این شهید عزیز عهده دار آن بود .مسئول تبلیغات گردان عمار از لشگر ۲۷ محمد رسول الله(ص). مسئول پایگاه های تابستانی مسجد جامع فاطمیه.مسئول انجمن فرهنگی مسجد جامع فاطمیه. مربی پرورشی مقاطع ابتدایی و راهنمایی. کارمند اداره گزینش وزارت دفاع.
به جرات می توان گفت تاثیر گذارترین فرد فرهنگی در منطقه نظام آباد تا به امروز او بوده است. تعداد زیادی از شاگردانش به شهادت رسیدند و آنها که ماندند اکثرا افرادی هستند که در مشاغل فرهنگی و مهم در حال خدمتند. محمود در کوچه و خیابانهای نظام آباد می چرخید و بچه ها رو دعوت میکرد تا در کلاسهای تابستانی مسجد شرکت کنند. هیچ بودجه دولتی در اختیار نداشت و با کمک دوستانش و با هزینه شخصی برنامههای تابستانی را برگزار میکرد. طی سال های ۶۲ تا قبل از شهادت، بنیانگذار انقلاب فرهنگی در منطقه نظام آباد بود و تا به همین امروز نظیرش پیدا نشده. همه جا با نام «آقا عندالله» صحبتش بود.
در آن دوره و با کمترین امکانات سر شار از خلاقیت و نو آوری بود. در حوزههای هنرهای تجسمی، موسیقی و نمایش کارهای بی نظیری کرد.